Dětský den pro TENEZ a. s. aneb pohádka se šťastným koncem


   
    Jednoho letního dne se na paloučku v Horním Sokolovci u chaty Doubravky potkali skřítkové a víly s lesními strašidýlky a zvířátky a společně s radostí připravili různá překvapení a hry pro děti.




    Zní to neuvěřitelně? Skutečně se to stalo! Jako minulý rok se i letos na organizaci Dětského dne pro děti zaměstnanců firmy TENEZ a.s. podíleli studenti z Ekoklubu Gymnázia Chotěboř pod vedením paní profesorky Jirsové. V pohádkovém prostředí přírodní rezervace Údolí Doubravy přichystali v neděli 4. září mnoho soutěžních stanovišť se škálou rozmanitých vědomostních úkolů a zajímavých poznatků týkajících se přírody. Děti například určovaly lesní plody a poznávaly zvířata a jejich stopy. Měly také možnost využít koutek s malováním na obličej. Atmosféru doplňovala hudba i převleky studentů, kteří přišli v originálních maskách pohádkových postav. Všichni účastníci soutěží, od nejmenších po největší, byli velmi šikovní a se všemi pestrými disciplínami se statečně porvali, za což byli při slavnostním vyhlášení patřičně odměněni. Celé prosluněné odpoledne se tedy neslo v duchu zábavy a zároveň dobrého jídla, které zajistil Panský dům.





    Doufáme, že si děti i jejich rodiče tuto akci nadmíru užili a odnášeli si úsměvy na tvářích, a že spolupráce s firmou TENEZ a. s. nejen na dětském dni bude stále pokračovat.



Aneta Jirková, Ekoklub Gymnázia Chotěboř

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyrobte si domeček pro žáby

Hromada kamení

PROJEKT BASECAMP

Víkend otevřených zahrad na Gymnáziu Chotěboř