Biologické soustředění středoškoláků



Vážení,

rádi bychom Vaše studenty pozvali na Letní biologické soustředění Arachne.Dvoutýdenní soustředění pořádá Sdružení Arachne o.s. ve spolupráci se studenty a pedagogy Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Součástí soustředění jsou přednášky, praktika a exkurze rozšiřující znalosti z různých oblastí biologie a dalších přírodovědných oborů. V průběhu soustředění si studenti v menších skupinkách pod vedením lektora vyzkouší také vlastní vědecký výzkum na malém výzkumném projektu. V programu nechybí i různé hry a další zážitkové aktivity. Soustředění je určeno pro středoškoláky (od 15 let do maturity).

Letošní soustředění se uskuteční 1.-15. srpna 2015 v Chaloupkách na Vysočině.Přihlášku a další informace lze nalézt na stránkách http://arach.cz. V příloze posíláme kromě přihlášky také leták lákající na soustředění. Budeme rádi, pokud ho vyvěsíte např. na nástěnku ve škole.

Uzávěrka přihlášek je posunuta na 22. dubna 2015. S přáním pěkného dneMiloš Duchoslavza Sdružení Arachne o.s.http://arach.cz











Populární příspěvky z tohoto blogu

Spolupráce AOPK ČR s chotěbořským gymnáziem pomáhá přírodě i ekologickému vzdělávání studentů

Mapování kaštanovníku setého na území CHKO Železné hory a okolí (SOČ)

Vyrobte si domeček pro žáby