Nové brožury k Přírodní zahradě Gymnázia Chotěboř




    Studenti Ekoklubu Gymnázia Chotěboř vydávají (ve spolupráci s městem) nové verze brožur k Přírodní zahradě GCH. Na rozdíl od již dříve vydaných brožur týkajících se geologie (Geopark Gymnázia Chotěboř „ U Platanu“) a „zelených“ koutů Chotěboře (Chotěbořská zeleň) se tyto věnují tématům a okruhům z botaniky (Bylinky v zahradě, Keře a stromy v zahradě) a zoologii (Voda v zahradě, Živočichové v zahradě) a to vše v souladu s pravidly přírodního zahradničení.

    Nová brožura Přírodní zahrada a geopark GCH nevychází pouze v češtině, ale také v angličtině. Obě tyto verze jsou k dispozici v Infocentru města Chotěboř a na Gymnáziu Chotěboř.

    Společně s brožurami byly vytvořeny i nové pracovní listy k Přírodní zahradě GCH. Pracovní listy čerpají celkem ze čtyř okruhů (Bylinky, Keře a stromy, Fyziologie a anatomie rostlin a Voda a okolí) a každý je navíc vytvořen ve dvou variantách dle obtížnosti – pro mladší a starší žáky a studenty. Pracovní listy jsou ke stažení na internetových stránkách Ekoklubu Gymnázia Chotěboř (http://ekoklubgch.blogspot.cz/), kde jsou i obě brožury.

    Přijďte si také vyzkoušet pracovní listy přímo do naší zahrady! Díky možnosti dvou stupňů obtížnosti jsou pracovní listy vhodné pro žáky základních i středních škol. Správná řešení pracovních listů i přístup do zahrady jsou k dispozici po domluvě s Mgr. Evou Jirsovou ( jirsova@gch.cz) prakticky kdykoliv.

   Předplatitelé ECHA dostali, nedopatřením při distribuci, anglickou verzi brožury s minulým číslem časopisu.
                      ¨

Za Ekoklub Gymnázia Chotěboř Vás do naší zahrady srdečně zve Pavla Henzlová ze sexty

                                              

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyrobte si domeček pro žáby

Hromada kamení

Zlatý list – pro studenty chotěbořského gymnázia letos v kraji dokonce „dvakrát zlatý“!

PROJEKT BASECAMP

Víkend otevřených zahrad na Gymnáziu Chotěboř

Poznávali jsme krásy Žďárských vrchů