Národní kolo soutěže ENERSOL 2016




    Ve dnech 17. a 18. března jsme se zúčastnili národního kola soutěže ENERSOL v Nymburce.

    V zaplněném konferenčním sále SOŠ a SOU Nymburk se sešlo více než dvě stě soutěžících, koordinátorů projektů, ředitelů škol a hostů z 11 krajů České republiky.






    První den začal představením jednotlivých krajů a poroty. Následovaly proslovy významných osobností z různých institucí a v 11 hodin dopoledne začaly samotné obhajoby. 
Jako první šla na řadu naše kategorie ENERSOL a praxe a za nás opět prezentoval Pepa Sabol, který vystoupil jako pátý. Všichni jsme měli hroznou trému, ale Pepa to zvládnul opět na jedničku. Poté následovaly obhajoby kategorie ENERSOL a popularizace a nakonec ENERSOL a inovace. Zpestřením dne byla možnost vyjet si do desátého patra nejvyšší budovy ve městě, odkud jsme měli Nymburk jako na dlani. Zajímavá byla i večerní komentovaná prohlídka známého sportovního centra, kde jsme byli také ubytováni.



   Druhý den v průběhu dopoledne byly dokončeny všechny obhajoby a pak už jsme jen netrpělivě čekali na výsledky. Po zdlouhavém čekání jsme se konečně dočkali! S naším projektem jsme se umístili na krásném 2. místě z 22 prací v naší kategorii. A jako kraj jsme se umístili na místě pátém. Dostali jsme diplomy, krásný pohár a medaile.


   Projekt ENERSOL pro nás byl obrovskou zkušeností a určitě se ho opět rádi zúčastníme!


Anna Boháčová, Aneta Málková, Pepa Sabol a Radim Jirsa – kvinta chotěbořského gymnázia

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyrobte si domeček pro žáby

Hromada kamení

PROJEKT BASECAMP

Víkend otevřených zahrad na Gymnáziu Chotěboř