Gymnázium Chotěboř zabodovalo v projektu „Voda živá“




      Již se stalo tradicí, že jakmile se naše gymnázium zapojí do soutěže s biologickou tématikou, obsazuje přední příčky v tabulkách. Pověst lídra se potvrdila i v projektu „Voda živá“, se kterým jsme Vás zde seznamovali.

      Po půl roce snažení přišlo příjemné překvapení. Náš projektový tým ve složení Michaely Jelínkové, Adély Kopecké, Petry Lacinové, Andrey Málkové a Luboše Moláka pod vedením paní profesorky Mgr. Evy Jirsové, byl pozván na slavnostní vyhlášení do Prahy, kam se probojovalo pět nejlepších týmů z republiky.





     Slavnostní ukončení proběhlo dne 22. března na Světový den vody ve Staré čistírně odpadní vod v Praze – Bubenči, která je národní technickou památkou a pro veřejnost se otevírá párkrát do roka. Po vyhlášení nechyběla i prohlídka.

     A jak to tedy celé dopadlo? Na úvod nejprve pár čísel, soutěže se zúčastnilo 107 týmů ze 46 škol z celé České republiky. Naše gymnázium v této těžké konkurenci obsadilo krásné 2. místo, před námi s těsným rozdílem skončili pouze studenti Gymnázia Cheb.



Za projektový tým Luboš Molák, student 2.A

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyrobte si domeček pro žáby

Hromada kamení

PROJEKT BASECAMP

Víkend otevřených zahrad na Gymnáziu Chotěboř