Akumulátor, evropské baterky pro mladé akční lidi z Česka!!!




          Do neděle 27. září se mohou účastnice a účastníci přihlašovat na Akumulátor, evropské baterky pro mladé akční lidi z Česka. Hledá se 20 aktivních lidi ve věku 15 až 26 let, kteří si dokážou své okolí a politiku představit jinak. Ti se zúčastní pěti víkendových školení v různých koutech České republiky a vydají se na mezinárodní setkání do Bruselu. Začínáme na podzim 2015 a na jaře 2016 pojedeme do Bruselu společně s podobně naladěnými lidmi z Finska, Rakouska a Maďarska.
Akumulátor je díky podpoře Green European Foundation, Institutu aktivního občanství a Nadace Heinricha Bölla zdarma. Na účastnících bude pouze zaplatit si dopravu po Česku na místa víkendových školení.
Přihlaste se na webu http://aktivniobcanstvi.cz/akumulator.html, kde se můžete seznámit s celým akumulátorským školením a zeptat se na věci, které vás zajímají.
Prosím, sdílejte nabídku s mladými lidmi všude tam, kde k nim máte přístup. Akumulátor je skvělou příležitostí, jak představit mladým lidem zelené myšlenky, politiku a aktivní občanství a zapojit je.

Institut aktivního občanství

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vyrobte si domeček pro žáby

Hromada kamení

PROJEKT BASECAMP

Víkend otevřených zahrad na Gymnáziu Chotěboř